Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Верещук

Фейсбук Ірини Верещук

Понеділок, 26 жовтня 2020, 12:35

33 корови оплакують прольот нардепки Верещук зі стаканом парного молока

Ірина Верещук

Нардепка Ірина Верещук зайняла 4 позицію у рейтингу на посаду міського голови Києва.

Нардепка від партії Слуга народу, колишня мерчиня Рава-Руської Ірина Верещук зайняла 4 позицію у рейтингу на посаду міського голови Києва.

Про це повідомляють результати екзитполів соціологічної групи "Рейтинг". Опитування проходило на виході зі 100 виборчих дільниць.

Згідно з результатами, то найбільше набрав чинний мер Києва Віталій Кличко, партія "УДАР" – 47,8%, Олександр Попов, ОПЗЖ – 8,6%, Сергій Притула, "Голос" – 8,3%, Ірина Верещук, "Слуга народу" – 8%.

Нагадаємо, київський осередок "Слуги народу" витратив понад 25 мільйонів на виборчу кампанію Ірини Верещук. В рамках передвиборчої кампанії Верещук літала над Києвом з парасолькою та у жовтому дощовику.

Ірина Верещук пройшла до Верховної Ради від партії "Слуга народу" під номером 29. У 2010-2015 роках вона була мерчинею Рава-Руської, а з вересня 2017 року – доценткою кафедри політології Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, викладала у Інституті екології економіки і права, а також очолює ГО "Міжнародний центр балтійсько-чорноморських досліджень та консенсусних практик. Центр політичного діалогу".

У листопаді 2019 року її звільнили з посади представниці уряду у Верховній Раді, а у липні стало відомо, що Ірина Верещук представлятиме "Слугу народу" на виборах міського голови Києва.

Минулоріч Верещук зібрала 130 000 грн і 15 000 доларів готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.