Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Омелян

Фб Омеляна

Середа, 28 жовтня 2020, 16:45

Омелян втретє очолить Кам'янка-Бузьку

Олег Омелян

За попередніми результатами на виборах мера Кам'янка-Бузької ОТГ переміг Олег Омелян.

Про це повідомив Олег Омелян на своїй сторінці у Фейсбуці.

Чинний міський голова Кам'янка-Бузька Олег Омелян, який йшов на вибори як самовисуванець, за попередніми результатами, переміг на виборах міського голови цього міста.

"Я щиро дякую Вам за підтримку та довіру! За те, що прийшли на виборчі дільниці та проголосували. Також дякую політичним опонентам за чесну та гідну боротьбу. З Вашою допомогою та активною участю, ми продовжимо розвиток успішної громади" – наголосив Олег Омелян.

На виборах у 2015 році Олег Омелян вдруге став мером міста Кам'янка-Бузька, він висувався від політичної партії Громадянська позиція.

Нагадаємо, на посаду міського голови Кам'янки-Бузької претендували четверо осіб.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда, Сокальську ОТГ – Сергій Касян, Новороздільську ОТГ – Ярина Яценко, Новояворівську ОТГ – Володимир Мацелюх, Пустомитівську ОТГ – Олег Серняк, Самбірську ОТГ – Юрій Гамар, Сколівську ОТГ – Микола Романишин, Трускавецьку ОТГ – Андрій Кульчинський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.