Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Серняк

Фб Серняка

Середа, 28 жовтня 2020, 12:35

Серняк вдруге очолить Пустомити

Олег Серняк

За попередніми результатами на виборах міського голови Пустомитівської ОТГ переміг чинний мер Олег Серняк.

Про це повідомив чинний міський голова Пустомит Олег Серняк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олег Серняк, який йшов на вибори як самовисуванець, за попередніми результатами, переміг на виборах міського голови Пустомит.

"Дорогі виборці! Я щиро дякую Вам за висловлену довіру на виборах міського голови 25 жовтня. Ваша підтримка є надзвичайно важливою для мене, адже Ви вдруге повірили в мене, мої сили і досвід. Наразі я докладатиму всіх зусиль, щоб не підвести жодного з Вас та продовжити напрямки розвитку населених пунктів ОТГ" – написав Олег Серняк.

Зазначимо, він переміг на виборах у 2015 році також як самовисуванець. З 2003 року й до обрання мером Пустомит працював секретарем міськради. У 2002, 2006 і 2010 роках був депутатом Пустомитівської міської ради.

А у червні 2018 року Серняка оштрафували за те, що він невчасно задекларував автомобіль. У 2018 році Серняк задекларував 367 тис грн доходу. 

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори, а на посаду міського голови Пустомит претендували 8 осіб.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда, Сокальську ОТГ – Сергій Касян, Новороздільську ОТГ – Ярина Яценко, Новояворівську ОТГ – Володимир Мацелюх.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.