Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Павло Рябкін

news.dtkt.ua

Четвер, 29 жовтня 2020, 12:03

ДМС очолить гендиректор аеропорту Бориспіль

Павло Рябкін

Уряд погодив кандидатуру Павла Рябікіна на посаду голови Державної митної служби.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Вчора, 28 жовтня, на своєму засіданні Кабінет міністрів погодив пропозицію Міністерства фінансів про визнання переможцем конкурсу на вакантну посаду голови Державної митної служби України Павла Рябікіна.

"Було прийняте протокольне рішення, яким затверджено результати конкурсу. Згідно з процедурою, після прийняття відповідного рішення кандидат на посаду проходить спеціальну перевірку і лише за її результатами Уряд ухвалює рішення про призначення кандидата на посаду шляхом укладання контракту про проходження державної служби на період дії карантину" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Павло Рябікін з березня 2017 року працює гендиректором аеропорту "Бориспіль". Він був нардепом у 2000-2002 рр., 2002-2005 рр. та 2012-2014 рр., працював заступником голови Київської міської державної адміністрації.

Додамо, раніше в.о. голови Державної митної служби був Андрій Павловський, а до нього цю службу очолював Максим Нефьодов, якого уряд звільнив з посади у квітні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.