Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 10:18

Днесь Зеленський планує скрутити Козицького в баранячий ріг

Максим Козицький

Офіс президента планує звільнити деяких очільників ОДА через незадовільні результати роботи.

Про це повідомляє Українська правда. 

Як заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко у ефірі "Право на владу", Офіс президента планує кадрові зміни у керівництві облдержадміністраціями через незадовільні результати роботи.

"Я за Офіс не можу сказати, це окрема гілка влади, але наскільки я проінформований, то є проєкти кадрових рішень. Незабаром вони будуть оприлюднені. Там, де за системою показників за рік немає серйозних просувань в голів ОДА, там, я думаю, рішення будуть прийняті" – наголосив Олександр Корнієнко.

За його словами, це рішення не пов’язане із результатами "Слуги народу" на місцевих виборах, а ефективністю роботи ставлеників президента.

Нагадаємо, 6 лютого 2019 року президент Володимир Зеленський у Червонограді офіційно представив нового голову Львівської ОДА Максима Козицького.

Козицький до свого призначення був директором низки компаній, зокрема, й ТОВ "Еко-Оптіма", які працюють у галузі зеленої енергетики. Його фірма відкрила дві вітрові електростанції у Старосамбірському районі. Також він займається виробництвом електроенергії у Сокальському вітропарку.

Козицький у червні погодився очолити Львівський обласний осередок партії "Слуга народу" й очолив список партії на виборах до Львівської обласної ради. За попередніми результатами, "Слуга народу" набрала 9,58% та проходить у раду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.