Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Понеділок, 2 листопада 2020, 13:02

Школи Пустомитівщини та Сокальщини продовжують перебувати на карантині

школа на Львівщині

З 2 листопада у школах області відновили навчальний процес, крім Пустомитівського і Сокальського районів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З 2 листопада у всіх школах Львівської області, крім Пустомитівського і Сокальського районів, які потрапили до "червоної" карантинної зони, відновили навчальний процес. 

"Якщо територія не потрапила до червоної зони, але в якійсь школі є інфіковані учні чи вчителі, заклад має ухвалити рішення про дистанційне навчання. Кожен заклад самостійно ухвалює рішення про перехід на ту чи іншу форму навчання. Ситуація із захворюваністю сильно непокоїть, адже ті дані, які ми отримуємо від департаменту охорони здоров’я, свідчать про зростання кількості хворих", – наголосив директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска.

За його словами, з 287 тисяч школярів області станом на сьогодні Covid-19 діагностували у 300, із загальної кількості працівників закладів освіти, яка становить 34 тисячі, коронавірус підтвердили у 950 осіб.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС встановила з 19 до 30 жовтня канікули у школах Львівщини, а після їх завершення постановила навчальним закладам перейти на дистанційну і змішану форму навчання з врахуванням епідеміологічної ситуації.

Також міністер освіти і науки Сергій Шкарлет повідомляв, що після завершення канікул більшість шкіл відкриють для навчання.

Додамо, з 2 листопада за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ і НС Сокальський і Пустомитівський райони потрапили до червоної зони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.