Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 6 листопада 2020, 18:15

6 листопада: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 6 листопада, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що цього дня світ відзначає Всесвітній день без паперу, День пошуку центру міста, Міжнародний день запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни і збройних конфліктів, Міжнародний день пам'яті тварин, загиблих від рук людини.

У США – День саксофона, День начос, у Фінляндії – День шведської культури, у Португалії – День блаженного Нуно, у Швеції – День пам'яті короля Густава II Адольфа.

Православна церква 6 листопада вшановує ікону Богородиці "Всіх скорботних Радість". Інші назви свята: "Світець", "Скорботна Божа Мати", "День Арефи", "Афанасій".

Також українці цікавилися, що у матчі 3-го туру Ліги Європи Мілан програв команді Лілль з рахунком 0:3. Перемогу Ліллю приніс Юсуф Язиджі, який забив усі три голи. Мілан програв вперше з 8 березня, перервавши серію з 24 матчів без поразок. Це була найдовша безпрограшна серія команди за 24 роки.

Завдяки цій перемозі Лілль набрав 7 очок та піднявся на перше місце в турнірній таблиці групи Н. У Мілана на один пункт менше та друга сходинка. В четвертому турі команди знову зіграють між собою, але вже у Франції.

Ці запити набрали понад 10 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- До Пустомитівської міськради проходять сім партій;

- Садовий хоче заборонити весілля у Львові (хіба що за долю);

- 10 нардепів з Львівщини не підтримали штрафи за перебування без масок у громадських місцях;

- На Площі Ринок у Львові дозволили відкрити льодову ковзанку;

- До Городоцької міськради проходять сім партій;

- Чотири райони Львівщини потрапили до червоної карантинної зони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.