Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

патрульна поліція

Понеділок, 28 грудня 2020, 12:50

Камери автофіксації порушень ПДР у Буську та Солонці працюватимуть на постійній основі

дороги Львівщини

З 30 грудня камери автоматичної фіксації порушень ПДР у Буську та Солонці, які працювали в тестовому режимі, перевели на постійну основу.

Про це повідомив заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

З 30 грудня камери автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху у Солонці Пустомитівського району та у Буську, які встановили 30 листопада цього року в тестовому режимі, працюватимуть на постійній основі.

"30 грудня на автомобільній дорозі М-06 (Київ – Чоп) запрацюють 3 камери фіксації правопорушень, які контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі" – наголосив Олексій Білошицький.

Камери працюють у таких місцях:

- М-06 Київ-Чоп км 555+730 с. Солонка;

- М-06 Київ-Чоп км 555+662 с. Солонка;

- М-06 Київ-Чоп км 490+400 м. Буськ.

За його словами, ці місця були обрані через велику кількість виявлених на них порушень швидкісного режиму, які призводили до аварійних ситуацій та ДТП.

Нагадаємо, у вересні на вул. Пасічній та вул. Городоцькій у Львові встановили два комплекси автофіксації порушень ПДР. Також у червні в МВС запустили мобільний додаток для перевірки штрафів за порушення ПДР, а у липні на дорогах Львівщини встановили нові радари для вимірювання швидкості TruCam.

Додамо, з 25 листопада в Україні набули чинності зміни до правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.