Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перинатальний центр у Львові

Середа, 13 січня 2021, 17:30

Перинатальний центр у Львові два тижні не прийматиме породіль

перинатальний центр у Львові

Львівський обласний перинатальний центр не працюватиме до 25 січня через проведення промивки операційних.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

З понеділка, 11 січня, й до 25 січня Львівський обласний перинатальний центр, що на вул. Джорджа Вашингтона, 6, зачинили для проведення планових промивочних робіт.

Також за цей час у пологовому планують збільшити потужність електричної підстанції.

"Це планове закриття закладу. Враховуючи епідеміологічну ситуацію в області, перинатальний центр бере на себе чи не найбільше навантаження, тож ми відтерміновували такі роботи, але відтягувати немає куди. Ми виконаємо промивку операційних, які і так відкладали. Використаємо на максимум цей час і перепідключимо підстанцію", – розповіла директор перинатального центру Марія Малачинська.

У цей час вагітних та роділь з перинатального центру тимчасово прийматиме 3-тя міська клінічна лікарня міста Львова, а вагітним та породіллям Львова і області з екстрагенітальною патологією та імуноконфліктною вагітністю допомогу надаватимуть у львівському пологовому клінічному будинку №1.

Нагадаємо, Львівський обласний перинатальний центр закрили на рекрнструкцію у 2013 році. Першу чергу центру урочисто відкрили 20 квітня 2018 року, однак опісля виявилося, що заклад все ще не готовий приймати пацієнтів. Прийом породіль тут відновили з 22 червня того ж року.

Додамо, 11 лютого 2020 року Львівський перинатальний центр очолила Марія Малачинська, яка до цього очолювала Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення. У 2018 році Варіанти поспілкувалися із нею про роботу та нові проекти Центру репродуктивного здоров'я.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.