Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

Середа, 26 грудня 2012, 12:21

Благодійний аукціон «Від Різдва до Різдва» відбудеться у Дзизі

Сьогодні, 26 грудня, о 16:00 в галереї «Дзиґа» (Львів, вул. Вірменська, 35) відбудеться відкриття виставки живопису та благодійний аукціон «Від Різдва до Різдва».

Про це повідомляє прес-служба МО "Дзига".

В експозиції буде представлено 40 робіт молодих людей з особливими потребами центру «Джерело», віком від 18 до 35 років. На аукціон виставлено 20 робіт, відібраних мистецтвознавцями. 

Стартова ціна лотів 200 гривень. Інші роботи, що не входитимуть в лоти можна буде придбати впродовж виставки до 14 січня 2013 року. Кошти від продажу передадуть на допомогу дітям та молоді центру «Джерело».

Мета цього проекту – показати творчі можливості особливих дітей. Проект «Від Різдва до Різдва» це також інший погляд на живопис, зазначають організатори.

Помітний чіткий розвиток творчого потенціалу та професійної мистецької майстерності кожного з учасників виставки, а також нові методики образного-стилістичного творення сучасного українського мистецтва.

Важливою складовою є також використання сучасних матеріалів живопису, що віднедавна широко застосовуються у мистецтві. Кваліфіковану та експертну оцінку творів здійснять провідні сучасні художники та мистецтвознавці.

Експозиція творів виступає як інсталяція емоційно-настроєвих станів, що складається з робіт, виконаних під час арт-терапевтичних занять.

Головним формотворчим чинником інсталяції виступає колір, пляма та фактура, як визначальні принципи психологічного стану авторів робіт.

Куратор проекту – Христина Валько.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.