Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Понеділок, 8 лютого 2021, 15:23

Садовий піариться на снігопаді, але більше сподівається на всесвітній потоп

Андрій Садовий

Сьогодні Андрій Садовий і працівники Львівської міськради вийшли на прибирання від снігу території перед Ратушею.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні о 15:00 год міський голова Львова Андрій Садовий та чиновники Львівської міської ради долучились до загальноміського прибирання вулиць від снігу.

Перед цим Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці наголошував, щоб львів'яни допомогли комунальникам прибрати місто від снігу. 

"Закликаємо всіх небайдужих львів’ян сьогодні долучитись до загальноміського прибирання вулиць від снігу. Прогноз погоди на цей тиждень невтішний. Так виглядає, що снігопад не вщухатиме. Наші комунальні служби роблять все, що в їхніх силах. Але потрібна допомога.

Прохання до мешканців, ОСББ, управляючих компаній та власників підприємств організуватись і розчистити сніг біля ваших територій та помешкань" – написав Андрій Садовий.

За його словами, сьогодні у місті випало орієнтовно 30 сантиметрів снігу.

Нагадаємо, сьогодні зранку у місті для посипання вулиць використали 611 куб.м піскосуміші та 175  тонн реагентів і солі, а також задіяли 93 одиниці снігоприбиральної техніки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.