Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонтні роботи

П'ятниця, 19 лютого 2021, 15:45

На кільці біля Жовкви за мільйон гривень облаштують освітлення

ремонтні роботи

Служба автомобільних доріг Львівщини замовила за 1,1 млн грн освітлення транспортної розв’язки поблизу Жовкви.

Служба автомобільних доріг у Львівській області оголосила тендер у системі ProZorro на влаштування освітлення транспортної розв’язки на автомобільній дорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська, що переможець тендеру має здійснити до 31 травня 2021 року.

Аукціон стартує 1 березня, а очікувана вартість послуг становить 1 193 388,79 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тендеру має облаштувати освітлення транспортної розв’язки – кільця, що знаходиться на ділянці автомобільної дороги загального користування державного значення М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська (км 151+750) у Жовківському районі, поблизу міста Жовква.

Переможець тендеру також має провети встановити нові світильники та опори на дорозі та під'єднати їх до електромережі.

Додамо, у 2021 році планують розпочати будівництво північної об’їзної Львова. Для цього ЄБРР виділив Україні 11 млрд грн кредитних коштів із 450 млн євро, які Верховна Рада схвалила ще в кінці серпня 2020 року. 

Рішення про залучення кредиту від ЄБРР уряд ухвалив на початку листопада 2019 року. Тоді на будівництво 23 кілометрів дороги передбачили 80 млн євро і вона мала мати чотири смуги руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.