Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

траса Київ-Чоп

Середа, 10 лютого 2021, 15:01

На дорогах Львівщини встановлять ще 30 камер автофіксації порушень ПДР

траса Київ-Чоп

У 2021 році на дорогах області встановлять ще 30 стаціонарних камер фотовідеофіксації.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у Twitter.

До кінця року року на території Львівської області планують встановити 30 камер автоматичної фіксації порушень ПДР, загалом же по Україні мають запрацювати 220 таких відеокамер.

"Ще більше безпеки на дорогах. Цьогоріч планується встановити 220 камер фотовідеофіксації по Україні. За 8 місяців 2020 року на ділянках роботи 48 комплексів автофіксації порушень ПДР кількість ДТП з постраждалими зменшилася втричі" – написав Аваков.

Зокрема, по камер автофіксації порушень ПДР працюватимуть на ділянках трас Львів – Краковець і Мукачеве – Львів, 8 – на трасі Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига, 15 – на трасі Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам'янка, 49 – на трасі Київ – Чоп.

Нагадаємо, у вересні на вул. Пасічній та вул. Городоцькій у Львові встановили два комплекси автофіксації порушень ПДР, а з кінця грудня камери автоматичної фіксації порушень ПДР на постійній основі запрацювали у Буську та Солонці.

Також у червні в МВС запустили мобільний додаток для перевірки штрафів за порушення ПДР, а у липні на дорогах Львівщини встановили нові радари для вимірювання швидкості TruCam.

Додамо, з 25 листопада в Україні набули чинності зміни до правил дорожнього руху, які стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів та пішоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.