Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 22 лютого 2021, 16:49

Козицький змінив структуру Львівської ОДА

Максим Козицький

Максим Козицький перейменував і затвердив кількість посадовців у двох підрозділах Львівської ОДА.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №71/0/5-21 від 11 лютого 2021 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням вніс зміни до структури обласної державної адміністрації, яка була затверджена у 2015 році. 

Зокрема, департамент внутрішньої та інформаційної політики перейменували на департамент комунікацій та внутрішньої політики обласної державної адміністрації, а управління фізичної культури та спорту – на управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Крім цього, відтепер у департаменті комунікацій та внутрішньої політики парцюватимуть 34 осіб, а в управлінні молоді та спорту – 23.

Нагадаємо, станом на січень цього року загальна кількість посадовців у Львівській ОДА становила 757 осіб. Також з грудня 2020 року є нові посади у департаменті економічної політики облдержадміністрації, у липні того ж року у департаменті охорони здоров'я та департаменті архітектури та розвитку містобудування затвердили 10 нових посад, а з лютого минулого року з'явилися нові посади у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Додамо, у 2015 році в структурі Львівської облдержадміністрації відбулися зміни: кількість штатних пасад в установі скоротили до 648 осіб та створили 12 структурних підрозділів. Офіційно нова структура Львівської ОДА запрацювала з січня 2016 року.

Додамо, у січні цього року Козицький затвердив граничну кількість працівників всіх новостворених районних державних адміністрацій області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.