Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 2 березня 2021, 10:32

За п'ять днів на Львівщині провакцинували 200 медиків

медичний заклад у Львові

У області провакцинували 200 медичних працівників трьох лікарень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на 1 березня, у Львівській області вакцинацією від коронавірусу охопили 200 медичних працівників.

"Триває вакцинація наших медичних працівників. Так, щеплення від коронавірусу уже отримали: 50 працівників Львівської обласної клінічної інфекційної лікарні, 80 правників 8-ї міської клінічної лікарні міста Львова, 70 медпрацівників Центру легеневого здоров’я. Усі вони на власному прикладі продемонстрували, що вакцинація – це безпечно і потрібно", – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

За його словами, наразі, під час першого етапу, вакцинацію здійснює одна мобільна бригада, медики якої пройшли відповідне сертифіковане навчання в Києві щодо роботи з вакциною Oxford/AstraZeneca.

Зазначимо, 23 лютого в Україну прибула перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тисяч доз, що вистачить для вакцинації 250 000 українців. Для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин, які надійшли 25 лютого. У області планують вакцинувати 21 100 осіб (по дві дози на одну людину). Першими щеплення отримують медики, які працюють з хворими на коронавірус, та працівники мобільних бригад з імунізації.

Також в уряді обіцяли запустити сайт для запису на вакцинацію проти коронавірусу, а додаток "Дія" поширили на вакцинацію від Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.