Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

8-а лікарня Львова

Вівторок, 23 березня 2021, 11:02

У 8-ій лікарні Львова облаштують нові відділення для пацієнтів з Covid-19

8-а лікарня Львова

У 8-й міській лікарні облаштовують додаткове відділення для хворих на Covid-19 і додаткове реанімаційне відділення.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У КНП "8-ма клінічна лікарня м. Львова" стартували роботи із облаштування додаткового відділення для хворих на Covid-19 та додаткового реанімаційного відділення.

Станом на 22 березня у лікарні перебувають 160 пацієнтів з коронавірусом, загалом медзаклад може прийняти до 350 хворих.

За словами керівника 8-ї міської клінічної лікарні Василя Трунквальтера, зараз будівельні роботи тривають у приміщеннях колишньої 4-ї поліклініки, де організують госпіталь для розгортання додаткових ліжкомісць.

"Тут плануємо розгорнути 38 додаткових ліжок. Об'єми робіт великі, та ми будемо старатися якнайшвидше все облаштувати. Також тривають демонтажні роботи в актовому залі лікарні. В актовому залі плануємо облаштувати додаткові реанімаційні ліжка. Адже, коли є велика кількість пацієнтів, то установа має мати потужну реанімацію. Там облаштуємо 30 додаткових місць", – розповів Василь Трунквальтер.

Нагадаємо, раніше міська комісія НС і ТЕБ прийняла рішення розгорнути два тимчасових госпіталі для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні. На це з бюджету Львова виділили 18 млн грн.

Також 11 березня у місті оголосили, що планують розгорнути шпиталі для лікування хворих з Covid-19 у п'яти поліклініках та облаштувати 366 нових ліжок.

Додамо, через погіршення ситуації із коронавірусом у Львові карантин продовжили до 4 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.