Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

літній майданчик

Середа, 24 березня 2021, 12:03

Міськрада Львова на час карантину звільнить підприємців від орендної плати за літні майданчики

літній майданчик

Виконком звільнить орендарів комунальних приміщень від сплати оренди для встановлення літніх майданчиків на час посиленого карантину.

Сьогодні, 24 березня виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення щодо підтримки суб'єктів підприємницької діяльності у місті.

Згідно із документом, міськрада надає підприємцям та організаціям з 1 до 30 квітня пільги зі сплати орендної плати за користування окремими конструктивними елементами благоустрою для розміщення літніх майданчиків.

За словами директорки департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, також до 30 квітня у місті затверджують нульову ставку для платників єдиного податку ІІ групи, на яких поширюються запроваджені карантинні обмеження.

"Також ми пропонуємо звернутись до усіх власників приміщень, які здаються в оренду, щоб вони пішли на зустріч тим підприємцям, які не можуть працювати, і надали пільги з оренди. Це стосується орендарів приватної форми власності", – додала Ірина Кулинич.

Нагадаємо, Львівська область, яка перебувала у "помаранчевій" зоні, потрапила до переліку "червоних" областей, тому з 25 березня у місті вводять карантинні обмеження, що передбачають заборону роботи непродовольчих ринків, ресторанів та ТРЦ.

Крім цього, раніше виконком Львівської міськради звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину, а підприємців та організації просять перевести своїх працівників на дистанційний формат роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.