Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 24 березня 2021, 09:58

Садовий просить львів'ян працювати з дому

Львів

Через коронавірус Львівська міськрада закликає підприємства і організації перевести своїх працівників на дистанційну роботу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада вирішили звернутися до установ та організацій з проханням перевести своїх працівників на дистанційний формат роботи через погіршення ситуації із коронавірусом.

"Я би хотів звернутись до усіх працедавців: якщо ви маєте таку можливість, то організуйте роботу так, щоб люди могли працювати з дому, щоб ми зменшили фізичні контакти людей. Те саме ми будемо робити в органах місцевого самоврядування. Всі, хто можуть працювати з дому, будуть так працювати – бухгалтери, спеціалісти, присутність яких не є обов'язкова в цей час", – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За його словами, сьогодні міська комісія ТЕБ і НС прийматиме рішення щодо закриття всіх промислових ринків у Львові.

Нагадаємо, 23 березня Львівська область, яка перебувала у "помаранчевій" зоні, потрапила до переліку "червоних" областей, у області ввели обмежувальні заходи через погіршення ситуації із коронавірусом.

З 16 березня навчальні заклади міста перевели на дистанційне навчання. Також через погіршення ситуації з коронавірусом у Львові до 4 квітня продовжили посилений карантин: заборонили проводити масові заходи, працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Раніше міська комісія НС і ТЕБ прийняла рішення розгорнути два тимчасових госпіталі для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні. На це з бюджету Львова виділили 18 млн грн.

Крім цього, виконком Львівської міськради звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину.

Також уряд заборонив українцям у "червоних" карантинних зонах перебувати на вулиці без вдягнутих масок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.