Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

карантин у Львові

Середа, 24 березня 2021, 11:30

У Львові заборонили роботу непродовольчих ринків, ресторанів та ТРЦ

карантин у Львові

Через погіршення ситуації з коронавірусом з 25 березня у місті вводять карантинні обмеження "червоної" зони.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення з 25 березня ввести на території міста обмежувальні заходи через погіршення ситуації із коронавірусом.

Зокрема, заборонили роботу:

- непродовольчих ринків;

- закладів харчування, крім онлайн-замовлення та "на виніс";

- торгово-розважальних центрів;

- розважальних закладів та нічних клубів;

- усі масові заходи.

Натомість у місті дозволили працювати: аптекам; зоомагазинам; магазинам з продажу побутової хімії та засобів гігієни; квітковим та насінневим магазинам; магазинам з продажу засобів зв’язку; майстерням для ремонту одягу, взуття та електроприладів; салонам краси, фітнес-центрам, спортивним залам та басейнам – лише за попереднім індивідуальним записом.

"Школи залишаються на дистанційному навчанні. Транспорт продовжить працювати у посиленому карантинному режимі. Просимо всіх при можливості перевести своїх працівників на дистанційний режим роботи. Ці рішення діють до виходу Львова з червоної зони" – пояснив Садовий.

Нагадаємо, 23 березня Львівська область, яка перебувала у "помаранчевій" зоні, потрапила до переліку "червоних" областей, тому у області ввели обмежувальні заходи через погіршення ситуації із коронавірусом.

З 16 березня навчальні заклади Львова перевели на дистанційне навчання. Також через погіршення ситуації з коронавірусом у Львові до 4 квітня продовжили посилений карантин: заборонили проводити масові заходи, працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Крім цього, виконком Львівської міськради звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину, а підприємців та організації просять перевести своїх працівників на дистанційний формат роботи.

Також уряд заборонив українцям у "червоних" карантинних зонах перебувати на вулиці без вдягнутих масок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.