Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

громадський транспорт Львова

Середа, 24 березня 2021, 18:30

Злий Садовий посадив Свищо та Хамулу у громадський транспорт

громадський транспорт Львова

Андрій Садовий зобов'язав керівників "Львівелектротрансу" та АТП №1 на час дії карантину добиратись на роботу маршрутками та електротранспортом.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 24 березня, під час щотижневої апаратної наради міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення керівникам ЛКП "Львівелектротранс" Андрію Свищо та ЛКП "АТП №1" Ореста Хамулу на час дії жорсткого карантину у місті добиратись на роботу комунальним транспортом.

"Має бути персональна відповідальність. Людей треба поважати. Поставте себе на місце пасажирів, які чекають на транспорт. Керівники "Львівелектротранс" та "АТП № 1": щоб я не бачив вас на приватних автівках, ви маєте їздити громадським транспортом та бачити реальну ситуацію" – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Львівська область, яка перебувала у "помаранчевій" зоні, потрапила до переліку "червоних" областей, тому з 25 березня у місті вводять карантинні обмеження, що передбачають заборону роботи непродовольчих ринків, ресторанів та ТРЦ.

Натомість громадський транспорт у місті курсуватиме.

Крім цього, раніше виконком Львівської міськради звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину, а підприємців та організації просять перевести своїх працівників на дистанційний формат роботи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.