Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

забудова на вул. Тернопільській, 42

city-adm.lviv.ua

Четвер, 1 квітня 2021, 16:38

Садовий звернеться до поліції через багатоповерхівку на Тернопільській

забудова на вул. Тернопільській, 42

Львівська міськрада звернеться до правоохоронців через незаконне будівництво на вул. Тернопільській, 42.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада скерує звернення до правоохоронців та всіх відповідних інстанцій через те, що ПрАТ "Ірокс" відновило будівництво багатоповерхівки на вул. Тернопільській, 42, незважаючи на рішення суду.

"Це є повністю самовільні роботи, вони не мають жодних дозволів від міста. Справа є в судах, але, тим не менше, ми не розуміємо, чому державні інституції, які мають безпосередню можливість, не зупиняють це безчинство і самовільні будівельні роботи на території міста. Тому міський голова дав чітке доручення, щоб звернутись у всі інстанції, на найвижчий рівень до державних правоохоронних органів, аби вжити всіх заходів, щоби це зупинити", – зазначив заступник міського голови Львова Любомир Зубач.

Нагадаємо, 29 вересня 2020 року Господарський суд Львівської області задовольнив заяву Львівської міської ради щодо заборони ПрАТ "Ірокс" здійснювати будь-які будівельні роботи на вул. Тернопільській, 42. 

Зазначимо, ще раніше Львівська міськрада зверталась у правоохоронні органи щодо порушення кримінального провадження щодо керівництва ПрАТ "Ірокс". Фіпма будувала бугатоповерхівки на трьох вулицях Львова без дозволів. Йдеться про житлові будинки на вулицях: Антонича-Майданна, Тернопільська, 42, вул. Шевченка, 418.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.