Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

медичний заклад у Львові

Четвер, 22 квітня 2021, 17:08

У Львові вирішили створити стратегію розвитку медичної галузі міста

медичний заклад у Львові

Андрій Садовий створив робочу групу для створення стратегії розвитку медичної галузі міста.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №111 від 13 квітня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для напрацювання стратегії розвитку медичної галузі у Львівській ОТГ з метою "всебічної та якісної організації медичного процесу".

"Утворити робочу групу щодо напрацювання стратегії розвитку медичної галузі у Львівській міській територіальній громаді" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став перший заступник міського голови – заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко, а його секретарем – начальниця управління охорони здоров’я міськрада, депутатка від Самопомочі Леся Кобецька.

До складу групи також увійшли п'ять депутатів Львівської міськради: Валерій Веремчук (Варта), Гнат Герич (Самопоміч), Андріян Гутник (Свобода), Євген Бойко (Самопоміч), Євген Кузик (Європейська Солідарність).

Робоча група має до 1 липня цього року напрацювати стратегію розвитку медичної галузі у Львові.

Зазначимо, цього тижня у місті розпочали щеплювати від коронавірусу освітян та працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста, а до 19 квітня продовжили дію жорсткого карантину, згідно із яким заборонили роботу непродуктових ринків та літніх майданчиків, закрили дитячі садочки, а учнів перевели на дистанційне навчання.

Нагадаємо, 22 березня в Україні розпочався другий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть сімейних лікарів та людей віком від 80 років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.