Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

карантин у Львові

П'ятниця, 16 квітня 2021, 19:35

У Львові продовжили карантин до 4 травня

карантин у Львові

Міська комісія з питань ТЕБ і НС вирішила продовжити карантин у Львові до 4 травня.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Міська комісія з питань ТЕБ і НС вирішила продовжити карантин у Львові до 4 травня, але з понеділка, 19 квітня, відновиться навчання в учнів львівських шкіл 1-4 класів. Також з 19 квітня відновиться робота непродовольчих ринків (але за окремим протоколом). Ще міська комісія з питань ТЕБ і НС дозволила роботу літніх майданчиків і терас закладів харчування (з дотриманням усіх норма карантинних вимог).

Нагадаємо, що міська комісія з питань ТЕБ і НС запровадила з 19 березня на території Львівської ОТГ посилений карантин. У цей час припинилася робота всіх закладів культури: театрів, кінотеатрів, музеїв, концертних майданчиків, молодша школа перейшла на канікули, а старші класи продовжили дистанційне навчання.

Заклади громадського харчування у Львові працювали лише навинос та доставку, у торгових центрах працювали лише продуктові магазини, аптеки та зоомагазини. Господарські магазини працювали тільки на видачу за попереднім замовленням. Всі масові заходи перенесли, а салони краси та спортивні зали працювали за індивідуальним попереднім записом.

З 25 березня Львів та область перебувають у червоній карантинній зоні.

Станом на 08:30 год 16 квітня у Львові та Львівщині підтвердили 121653 випадків інфікування коронавірусом (з них у Львові – 59994), з них 2975 випадків смертельні (з них у Львові – 1441), а 88725 пацієнти одужали (у Львові – 44085).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.