Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

П'ятниця, 22 вересня 2023, 14:38

На Львівщині зросла кількість хворих на коронавірус

коронавірус

Минулого тижня в області офіційно зареєстрували 188 випадків захворювання на коронавірус.

Про це повідомляє Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

Впродовж останнього тижня у Львівській області виявили 188 підтверджених випадків захворювання на Covid-19, що на 116 більше, ніж попереднього тижня (тоді коронавірус виявили у 72 осіб).

Як пояснила гендиректорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, Наталія Іванченко, найчастіше на коронавцвус хворіють люди віком від 30 до 64 роки. 

"Як ми вже неодноразово наголошували, що коронавірус нікуди не зник, попри те, що ВООЗ оголосила про завершення пандемії. За даними моніторингу, у нас й надалі продовжує циркулювати Covid-19: і упродовж літа, і зараз. Але зараз ми бачимо, кількість хворих дещо зросла.

Протягом останнього тижня на Львівщині ми маємо 188 лабораторно підтверджені випадки захворювання на Covid-19 проти 72 за попередній тиждень. Зрозуміло, що не всі люди звернулися по допомогу. Найчастіше сьогодні хворіють люди віком від 30 до 64 роки" – наголосила Наталія Іванченко.

Загалом в Україні кількість хворих на Covid-19 за тиждень становила 2 128, з них 319 людей госпіталізували, а 3 – померли.

Додамо, з 1 липня завершилась дія карантину через пандемію коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.