Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Середа, 1 квітня 2020, 09:10

На Львівщині виявили нові випадки захворювання на коронавірус

коронавірус

Загалом у області зафіксували 7 випадків зараження на коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Наталія Тімко, з 17:30 год до 23:50 год 31 березня в області з підозрою на коронавірусну інфекцію звернулася ще 2 осіб з Львова та Червонограда.

Відтак, зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають 44 особи, на самоізоляції знаходяться 114 осіб, 87 пацієнтів випписали.

"Стан усіх хворих – середньої важкості або близький до задовільного. У 4- х пацієнтів важкий. Один пацієнт на апараті ШВЛ", – наголосила Наталія Тімко.

Загалом на Львівщині за весь час із підозрою коронавірус звернулося 245 людей, а у 156 пацієнтів не підтвердили діагноз коронавірус.

Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 89 осіб.

Нагадаємо, з 26 березня у місті розпочали проводили тести на коронавірус методом проведення полімеразної ланцюгової реакції. 30 березня на Львівщині підтвердили 6 випадків зараження коронавірусом,

Крім цього, з 30 березня у області встановили намети для сортування хворих на коронавірус за ступенем важкості захворювання ще до потрапляння в лікарню. До кінця тижня Львівська ОДА планує протестувати на коронавірус усіх мешканців області, що нещодавно повернулися з-за кордону, а також усіх лікарів.

Додамо, 25 березня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни. З 24 березня на Львівщині ввели режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.