Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Вівторок, 11 травня 2021, 16:20

Львівських айтішників скопом вакцинуватимуть на Арені.Львів

вакцинація на Львівщині

У Львові стартує масова вакцинація працівників ІТ-компаній.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З 11 до 28 травня у Львові розпочинають щеплювати працівників ІТ-індустрії Львова вакциною AstraZeneca. Загалом планують провакцинувати кілька тисяч ІТ-спеціалістів. 

Вакцинація відбуватиметься в окремо облаштованому центрі вакцинації на стадіоні "Арена Львів", доступ до якого матимуть лише представники ІТ-індустрії за попередньою реєстрацією.

"Торік ми першими у Львові ініціювали масове тестування та закуповували експрес-тести на Covid-19, цього разу – одними із перших вакцинуємо представників нашої спільноти. Дякуємо владі за те, що співпрацює з нами в цьому напрямку і дає нам змогу вкотре продемонструвати прогресивність ІТ-спільноти та готовність масово вакцинуватися", – заявив СЕО Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський.

Станом на сьогодні у Львівській області провакциновано від коронавірусу 61 671 особу, а 54% мешканців Моршина отримали першу дозу вакцини CoronaVac у рамках пілотного проекту із масової вакцинації населення міста.

Крім цього, МОЗ дозволило вакцинувати від Covid-19 працівників великих колективів.

Нагадаємо, 9 квітня міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення розпочати вакцинацію працівників освіти, громадського транспорту та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста. Проте ще з середини квітня працівників ЛНУ ім. І. Франка припинили щеплювати через нестачу вакцини.

Додамо, станом на 21 квітня найбільшою провакцинованою категорією населення у області були люди віком від 20 до 39 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.