Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Середа, 21 квітня 2021, 16:10

Літинський повідомив про зупинку вакцинації в ЛНУ ім. І. Франка

вакцинація на Львівщині

Працівників ЛНУ ім. І.Франка припинили щеплювати через нестачу вакцини.

Про це повідомив доцент кафедри програмування ЛНУ ім. І. Франка Святослав Літинський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 20 квітня, працівників ЛНУ імені Івана Франка, які перебувають у списку на обов'язкову вакцинацію, офіційно повідомили, що припиняють щеплювати від коронавірусу через нестачу вакцини.

"У зв'язку із повідомленням від керівництва 5-ї міської клінічної лікарні про закінчення вакцини, ми змушені на деякий час відкласти процес вакцинування працівників університету. Як тільки вакцина знову буде у наявності ми Вас повідомимо і процес вакцинування буде відновлений" – йдеться у повідомлення, що надійшло Святославу Літинському, який записаний на вакцинацію.

За даними Літинського, викладачів перестали вакцинувати ще з 10 квітня, повідомляючи, що через нестачу вакцин щеплення переноситься на наступний тиждень.

Нагадаємо, 9 квітня міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення розпочати вакцинацію працівників освіти, громадського транспорту та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

Загалом для Львівщини виділили 42 200 доз вакцин AstraZeneca, які надійшли 25 лютого, а з 15 квітня розпочали проводити щеплення вакциною CoronaVac, 11 240 доз якої надійшли в область 13 квітня.

А з 19 квітня у області розпочали проводити щеплення вакциною виробництва Pfizer-BioNTech, 117 тисяч доз якої 16 квітня в Україну доставили безоплатно в рамках механізму Covax.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.