Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Рава-Руський спиртзавод

spfu.gov.ua

П'ятниця, 14 травня 2021, 15:34

Новостворена львівська фірма за 30 мільйонів придбала спиртзавод на Жовківщині

Рава-Руський спиртзавод

Фонд держмайна продав Рава-Руський спиртзавод за 31 мільйон гривень новоствореній львівській фірмі "Наше м'ясце".

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях продало у системі ProZorro Рава-Руський спиртовий завод, що знаходиться у на  вул. 22-Січня, 50 у місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області.

Аукціон стартував сьогодні, 14 травня, участь у ньому взяли дві компанії: ТзОВ "Вест Вей" та ТзОВ "Наше м'ясце", які запропонували за спиртзавод 27 998 770 грн і 31 745 210,99 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "Наше м'ясце", що запропонувало найвищу ціну, а початкова вартість Рава-Руського спиртзаводу становила 27 721 553,99 грн. 

До складу "Рава-Руського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" входять, зокрема, адмінбудинки, зерносклади, солодовня, котельня, спиртосховища, депо, майстерня, мазутно-насосна станція, тощо –загальною площею 12911,3 м², а загальна площа земельних ділянок становить 13,22 га.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Наше м'ясце" зареєстроване в жовтні 2020 року у Львові, займається виробництвом м'яса свійської птиці. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн.

Власником фірми є львів'янин Андрій Дзьоба. Йому також належать засновані у 2019 році львівська фірма "Укрриба компані" (займається оптовою торгівлею продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, м'ясом і м'ясними продуктами) та київська фірма "Трейд компані ЛТД" (оптова торгівля м'ясом і м'ясними продуктами).

Додамо, це вже шостий спирзавод на території Львівської області, який приватизували.

Зокрема, у грудні минулого року Великолюбінський спиртзавод продали за 55 млн грн, наприкінці вересня 2020 року Фонд держмайна продав Лопатинський спирзавод за 50 млн грн фірмі "Офіс Інвестицій", яку створили наприкінці 2019 року. А на початку листопада минулого року продали Суходільський спиртзавод за 60 млн грн київській фірмі ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс", у грудні 2020 року – Воютицький спиртзавод в Самбірському районі за 48 млн грн та Борокський спиртзавод на Сокальщині за 55 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.