На стадіоні Арена Львів львів'ян щеплюватимуть вакциною CoronaVac

П'ятниця, 28 травня 2021, 16:56

Цими вихідними львів'ян, які записалися на вакцинацію через додаток "Дія", щеплюватимуть від коронаваірусу на стадіоні "Арена Львів" вакницою CoronaVac.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У суботу, 29 травня, на території стадіону "Арена Львів" запрацює центр вакцинації населення. Щеплюватимуть мешканців Львова і області, які старші за 60 років і які записалися у чергу на вакцинацію від коронавірусу через мобільний додаток "Дія". 

Загалом планують вакцинувати від коронавірусу майже тисячі осіб.

"Планують щепити до тисячі осіб за ці вихідні. Щеплення проводитимуть китайською вакциною CoronaVac. Проведення щеплень осіб з додатку "Дія" у центрах вакцинації у вихідні дні – це пілотний проект МОЗу. Він стартує наразі у трьох містах України – у Львові, Києві та Одесі! – зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Станом на сьогодні ведуться підготовчі роботи щодо організації центру.

Нагадаємо, про створення у Львові центру вакцинації населення стало відомо у вівторок, 25 травня. Однак тоді Козицький наголошував, що розташування стадіону є незручним для мешканців, тому облдержадміністрація продовжує розглядати альтернативні варіанти розміщення центрів вакцинації.

Пізніше у Львівській ОДА наголосили, що вакцинуватимуть лише осіб із черги  "Дії".

Додамо, у листопаді 2020 року у Львівській ОДА розглядали можливість розгорнути на стадіоні "Арена Львів" мобільний госпіталь для лікування пацієнтів з Covid-19. Тоді ж міський голова Львова Андрій Садовий виступив проти цього рішення.

Мітки: Арена Львів, вакцинація на Львівщині, Максим Козицький, мобільний додаток "Дія", новини львова