Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Екстрений медичний форум

Середа, 9 червня 2021, 13:36

Управління охорони здоров’я у Львові не контролюватиме ТМО

Екстрений медичний форум

Управління охорони здоров’я Львівської міськради займатиметься тренінгами та навчанням для Територіальних медичних об’єднань.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 9 червня, під час екстреного медичного форуму "Якою буде медицина у Львові?" керівниця управління охорони здоров’я Львівської міськради Леся Кобецька розповіла, як зміниться робота міського управління охорони здоров’я після реформування медичної галузі.

За її словами, управління займатиметься радше поглибленням співпраці з медзакладами, ніж контролем.

"Зараз змінилась сама система управління, тож, відповідно, дещо зміниться і наша роль. Ми повинні спільно розвивати медицину, працювати по-новому, поглиблювати співпрацю з медзакладами. Це буде не так контроль, як співпраця, допомога, зокрема − в плані навчання, тренінгів, у напрямі системи якості надання медичної допомоги. Будемо скеровувати медзаклади, разом працювати над вдосконаленням роботи", − повідомила Леся Кобецька.

Нагадаємо, учасники медичного форуму прийняли резолюцію до ВРУ з проханням відкоригувати податки для лікарів для створення Територіальних медичних об'єднань.

Зазначимо, 11 травня Андрій Садовий повідомив, що у рамках стратегії розвитку медичної галузі всі медичні заклади міста об'єднають у три Територіальні медичні об’єднання, а у квітні цього року Андрій Садовий створив робочу групу для створення стратегії розвитку медичної галузі міста.

Додамо, на початку квітня колектив Міської дитячої клінічної лікарні Львова звернувся до депутатів Львівської міськради з заявою проти приєднання до Клінічного медичного територіального об'єднання імені Святого Пантелеймона. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.