Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Вівторок, 6 липня 2021, 15:32

У Краківці в паливному баці мікроавтобуса виявили контрабанду 300 пачок цигарок

контрабанда

Мешканець Львівщини намагався вивезти з України 300 пачок цигарок, захованих у паливному баку мікроавтобуса.

Про це повідомляє Львівська митниця Держмитслужби.

Сьогодні, 5 липня, близько 23.30 год у пункті пропуску "Краківець-Корчова" митники затримали водія мікроавтобуса Mersedes-Benz, 34-річного мешканця одного з сіл Яворівського району, який намагався незаконно вивезти з України до Польщі тютюнові вироби.

"Під час митного контролю у працівників митниці виникла підозра, що в автомобілі можуть бути приховані товари. Після подання запиту до єдиної автоматизованої інформаційної системи з’ясувалося, що в травні цього року щодо цього чоловіка було складено протокол за порушення митних правил. 
Автомобіль відразу відправили на поглиблений огляд і в сховищі, обладнаному в паливному баку, митники виявили 300 пачок цигарок Минск Superslim без акцизних марок" – йдеться у повідомленні.

За цим фактом склали протокол про порушення митних правил за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 ст.483 Митного кодексу України (переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю).

Тютюнові вироби та мікроавтобус вилучили, їхню вартість встановлять додатково, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.