Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підозрюваний

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 19 липня 2021, 14:25

У Львові затримали киянина, який видурив у пенсіонерки 10 тисяч євро

підозрюваний

Мешканця Києва затримали у Львові за те, що видурив у пенсіонерки 10 тисяч євро нібито на лікування її доньки, яка потрапила у ДТП.    

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В п'ятницю, 16 липня, 36-річний мешканець Києва незаконно заволодів коштами 84-річної львів'янки під приводом того, що нібито терміново потрібні кошти на лікування її доньки, яка потрапила у ДТП.

Як встановили правоохоронці, до пенсіонерки зателефонував чоловік, який повідомив, що її донька потрапила у ДТП та потребує коштів на лікування. Після того до заявниці додому приїхав невідомий, якому жінка передала гроші у сумі 10 тисяч євро.

Неподалік від місця скоєння злочину оперативники виявили та затримали зловмисника, причетного до шахрайства, 36-річного мешканця міста Києва.

Зловмиснику повідомили про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання − позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.