Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Понеділок, 26 липня 2021, 11:17

У трьох мешканців Львівщини, які повернулися з-за кордону, підтвердили штам Delta

медичний заклад у Львові

У трьох мешканців області, які нещодавно повернулися із Росії та Англії й у яких виявили Covid-19, підтвердили штам Delta.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

У суботу, 24 липня, у Львівській області підтвердили три випадки інфікування штамом Covid-19 Deltа.

Як повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА, двоє хворих в межах інкубаційного періоду перебували у Великобританії та один − у Росії. Усі проходили стаціонарне лікування, стан хворих з позитивною динамікою.

Зазначимо, до Центру громадського здоров’я м. Києва направили шість тестів ПЛР з Львівщини з підозрою на наявність штаму Delta, у трьох з них підтвердили наявність штаму.

Нагадаємо, як раніше повідомила керівниця Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України та депутатка Львівської облради від партії Слуга народу Наталія Іванченко (Тімко), у чотирьох мешканців області, які нещодавно повернулися із Росії та Англії й у яких виявили Covid-19, підозрювали штам Delta.

Додамо, 20 липня у область прибула перша партія американської вакцини Moderna. Львівщина отримала понад 64 тисячі доз.

Цими вихідними у Львові працюватило шість центрів масової вакцинації. А у середу, 21 липня, в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть усіх охочих старше 18 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.