Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія Голос

Четвер, 29 липня 2021, 14:18

Львівські голосята Вакарчука залишають царицю Кіру з порожніми губами

партія Голос

Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський та ще декілька нардепів з Голосу заявили про вихід з партії через узурпацію влади головою партії Кірою Рудик. 

Про це Ярослав Юрчишин та Роман Лозинський повідомили на своїх сторінках у Фейсбук.

Сьогодні, 29 липня, Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський та ще декілька народних депутатів від "Голосу" заявили про вихід з політичної партії через узурпацію влади головою партії Кірою Рудик.

Як йдеться у заяві Ярослава Юрчишина, більшість нардепів збирається покинути партію "Голос", а 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з'їзді партії.

"Більшість народних депутатів не братимуть участі у з'їзді партії Голос та покидають партію. На жаль, керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада Голосу штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з'їзді. З'їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва" − повідомив Ярослав Юрчишин.

Також про вихід з політичної партії "Голос" заявили Соломія Бобровська, Олександра Устінова, Ольга Стефанишина і Юлія Клименко.

Нагадаємо, четверо львівських нардепів з Голосу та ще шестеро їхніх колег висловили недовіру керівництву партії та відокремились в об'єднання Справедливість.

Зазначимо, у партії Голос виник розкол – на початку червня стало відомо, що щонайменше десять нардепів розглядають варіант виходу з партії та фракції, пояснюючи це узурпацією та зловживанням влади з боку керівництва політсили.

А наприкінці березня львівські нардепи з Голосу оприлюднили заяву, у якій вимагали змінити керівництво та статут своєї партії. 

Наразі головою партії є Кіра Рудик, а головою фракції – Ярослав Железняк.

Додамо, на початку червня український телеведучий Сергій Притула заявив про вихід із Голосу через керівництво партії. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.