Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Рущишин

Четвер, 29 липня 2021, 16:58

Галицький помилковець Рущишин полишив деспотиню Рудик на цвинтарі розпуки

Ярослав Рущишин

Представники львівського осередку Голосу достроково залишили з'їзд партії.

Про це повідомила пресслужба Львівського осередку політичної партії "Голос" на своїй Фейсбук-сторінці.

Представники львівського осередку достроково залишили з'їзд політичної партії "Голос" через його недемократичність.

"Попри те, що Кіра Рудик не отримала одностайну підтримку делегатів, вона залишається головою партії. Нова політрада підконтрольна партійному керівництву і те, що у ній більше немає представників Львівщини Ростислава Добоша та Черкащини Віктора Євпака – яскраво свідчить про те, що влада в партії повністю узурпована. І навіть голосування за відкликання Віктора Євпака, яке відбулося в комуністичних традиціях за помахом руки голови партії – свідчить про недемократичність процесів", − йдеться у повідомленні.

Зазначимо, народний депутат з "Голосу" Ярослав Рущишин на своїй Фейсбук-сторінці повідомив, що пропонував свою кандидатуру на посаду очільника партії. 

"Я запропонував свою кандидатуру на посаду очільника партії "Голос" перш за все тому, що усвідомлюю власну відповідальність за її майбутнє. Я маю власне бачення того, як партія повинна розвиватися і як подолати управлінську кризу в нашій політичній силі. Розвиток неможливий без змін до статуту, який мав стати демократичнішим. Не можливий він і без змін порядку обрання нового голови" − повідомив Ярослав Рущишин.

Нагадаємо, сьогодні Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський та ще декілька нардепів з Голосу заявили про вихід з партії через узурпацію влади головою партії Кірою Рудик. 

Додамо, четверо львівських нардепів з Голосу та ще шестеро їхніх колег висловили недовіру керівництву партії та відокремились в об'єднання Справедливість.

Зазначимо, у партії Голос виник розкол – на початку червня стало відомо, що щонайменше десять нардепів розглядають варіант виходу з партії та фракції, пояснюючи це узурпацією та зловживанням влади з боку керівництва політсили.

А наприкінці березня львівські нардепи з Голосу оприлюднили заяву, у якій вимагали змінити керівництво та статут своєї партії. 

Наразі головою партії є Кіра Рудик, а головою фракції – Ярослав Железняк.

Додамо, на початку червня український телеведучий Сергій Притула заявив про вихід із Голосу через керівництво партії. Також 15 червня Ярослав Рущишин та ще чотири нардепи з Голосу помилково внесли в порядок денний ВРУ законопроєкт про російську мову.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.