Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львіввугілля

Понеділок, 2 серпня 2021, 16:04

Дружини з дітьми та матері шахтарів Львівщини пікетуватимуть Львіввугілля

Львіввугілля

Жінки вийдуть на акцію протесту через велику заборгованість із заробітної плати.

Про це повідомила  представниця ініціативної групи гірників ДП "Львіввугілля" Тетяна Гнатів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Завтра, 3 серпня, на території ДП "Львіввугілля" дружини й матері шахтарів Львівщини разом із дітьми влаштують акцію протесту через заборгованість із заробітної плати.

"Дороги назад немає, листи – попередження написані, журналісти повідомлені. Акція протесту відбудеться. Особисто я беру з собою дітей і хай дядіньки з ДП їм пояснять чому татові нема зарплати. Надіюсь, що нас буде багато і нас почують, боятися нема чого, гірше вже точно не буде" – написала Тетяна Гнатів.

 

Нагадаємо, шахтарі Львівщини у липні  готові були заблокувати роботу "Львіввугілля", якщо їм не погасять заборгованість із заробітної плати, однак акція не відбулася. А у середині липня у Львівській ОДА повідомили, що гірникам частково погасять заборгованість із заробітної плати за червень.

Додамо, у липні заступника директора однієї із шахт "Львіввугілля" викрили на хабарництві, а на початку червня керівництво "Львіввугілля" спіймали на махінаціях із закупівлями масок, а минулоріч на хабарництві також затримали керівника однієї із шахт "Львіввугілля".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.