Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

Вівторок, 17 серпня 2021, 16:13

У Моршині від Covid-19 вакцинували 70% населення міста

вакцинація на Львівщині

У місті від коронавірусу щепили 70% мешканців та відкрили санаторії.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на сьогодні у Моршині від коронавірусу вакцинували 70% мешканців міста, тому влада міста відкрила усі санаторії.

За словами міського голови Моршина Руслана Ільницького, у санаторіях діє масковий режим, таким чином забезпечені безпечні умови праці для персоналу та перебування для відвідувачів.

"Ми провели добру інформаційну кампанію з вакцинації. Зокрема наші медики власним прикладом показали мешканцям, що потрібно вакциновуватись та постійно пояснювали своїм пацієнтам усі деталі щодо вакцинації" – пояснив Ільницький.

Нагадаємо, у квітні 2021 року МОЗ запустило пілотний проект з вакцинації проти коронавірусу більшості дорослого населення в Моршині. Його метою було – колективний імунітет місцевих мешканців і працівників санаторіїв, щоб зробити місто безпечнішим і відкрити курорт.

Для залучення мешканців до вакцинації у місті розгорнули масштабну інформаційну кампанію: сімейні лікарі обдзвонювали своїх пацієнтів; розмістили білборди; на магазинах розклеїли плакати; ставили намети, де роздавали інформацію про важливість вакцинації загалом і про CoronaVac зокрема; залучили місцеве телебачення та соцмережі.

Станом на початок серпня У Моршині з середини червня не зафіксували жодного хворого на Covid-19. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.