Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Понеділок, 13 вересня 2021, 13:15

Садовий поклав у банк понад 200 мільйонів гривень з бюджету Львова

Львів

У серпні 200 мільйонів гривень тимчасово вільних коштів розмістять на депозитному рахунку в банку.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова №365 від 30 серпня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився розмістити 200 млн грн тимчасово вільних коштів із бюджету Львова на банківському рахунку.

"Департаменту фінансової політики розмістити тимчасово вільні кошти бюджету Львівської міської територіальної громади в сумі 200 000 000 гривень на вкладних (депозитних) рахунках", – йдеться у розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження поклали на першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку Андрія Москаленка.

Однак у розпорядженні цього разу не назвали банк, де розміщуватимуть депозити.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Львівська міськрада прийняла рішення, що розміщуватиме кошти бюджету розвитку Львова в "Укргазбанку".

Також "Укргазбанк" продовжить обслуговувати кошти бюджету Львівської ОТГ й у 2021 році. Банк запропонував найвищу процентну ставку за депозитом – 6%.

Додамо, директором Львівської обласної дирекції "Укргазбанку" є депутат Львівської міської ради Олег Василишин, який на місцевих виборах-2020 пройшов від партії "Об'єднання "Самопоміч", а також є членом фінансової комісії Львівської міської ради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.