Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

torba.in.ua

Середа, 16 січня 2013, 13:47

Неповнолітня втекла з дому у Львові через суворих батьків

Мати неповнолітньої дівчинки звернулася до працівників міліції міста Львова і повідомила, що її донька втекла з дому і надіслала «прощальне» СМС-повідомлення про те, що  все добре, але вони її більше ніколи не побачать. 

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

16-річна дівчина написала батькам, що у неї все добре, має з ким жити і скоро влаштується на роботу.

Як з’ясували працівники міліції під час перевірки, неповнолітня з батьківської хати втекла через надмірно суворе ставлення до неї. Правоохоронці Львова, дівчину знайшли через два дні. 

Під час бесіди з фахівцями КМСД неповнолітня розповіла, що втекла з дому через невиправдану суворість батьків. Їй було заборонено ходити будь-куди, окрім школи. Гуляла вона тільки в супроводі батьків. 

Дівчина майже не мала друзів. Спілкуватись могла лише по мобільному телефону і тільки в присутності когось з батьків. Ба більше, користуватись комп’ютером їй дозволяли не більше 30 хвилин на день.

Правоохоронці провели роз’яснювальну бесіду з батьками і скерували їх у соціальну службу районної адміністрації для подальшого спостереження за кліматом у сім’ї. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.