Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Понеділок, 27 вересня 2021, 11:46

Близько 73% освітян Львова вакцинувалися від коронавірусу

школа у Львові

Майже 80 шкіл Львова перетнули позначку у 80% вакцинованих працівників.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 27 вересня, у Львові близько 73% освітян є провакцинованими. Зокрема, майже 80 шкіл Львова перетнули позначку у 80% вакцинованих працівників.

Зазначимо, за останній тиждень провакцинувались понад 1500 вчителів.

"Що стосується "жовтої зони", то в більшій мірі нові правила стосувались закладів освіти. Ми прийняли рішення, що заклади освіти продовжують працювати, але там, де немає 80% вакцинованих вчителів, мають бути негативні ПЛР-тести, довідка про перенесення хвороби чи протипоказання до вакцинації. Станом на сьогодні близько 73% освітян є провакцинованими, майже 80 шкіл перетнули позначку у 80% вакцинованих працівників. За останній тиждень понад 1500 вчителів провакцинувались.

Зараз всі школи Львова працюють в очному режимі. Якщо десь виявляють дитину чи вчителя з коронавірусом, то клас йде на самоізоляцію і переходить на дистанційну форму навчання" − повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. 

Нагадаємо, з 23 вересня всі школи у Львові продовжують працювати у звичному режимі. 

Зазначимо, згідно із розпорядженням уряду, під час перебування у "жовтій" зоні усі навчальні заклади, де 80% вчителів не є вакцинованими, мають перейти на дистанційне навчання. Через це з 23 вересня майже 90% шкіл Львівщини перевели на дистанційне навчання.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. Раніше Міністерство освіти пояснило як працюватимуть навчальні заклади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.