Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Середа, 29 вересня 2021, 11:10

Понад 80% померлих від коронавірусу становлять люди віком від 60 років

медичний заклад у Львові

В Україні 82% померлих від коронавірусу за весь період − люди віком від 60 років.

Про це повідомила пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

Станом на вчора, 28 вересня, в Україні 82% померлих від Covid-19 за весь період становлять люди віком від 60 років. Вони також мають вищий ризик важкого перебігу хвороби, госпіталізації та смерті.

Серед померлих у цій віковій категорії 98,3% не були вакциновані. А 97% госпіталізованих з коронавірусом серед цієї вікової групи не мають повного курсу вакцинації.

"На сьогодні лише 20% українців 60+ вакциновані від Covid-19 принаймні першою дозою, а повністю вакцинованих − 16,6%" − йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, МОЗ планує запровадити в Україні обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для певних професій. А у Львові за весь час вакцинували від коронавірусу 181 042 особи.

Додамо, Житомирська, Луганська, Львівська та Харківська області можуть перейти до "червоного" рівня епіднебезпеки протягом двох-трьох тижнів.

Зазначимо, 23 вересня, по всій території України запровадили "жовтий" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу, який встановила ще 21 вересня на своєму засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.