Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Четвер, 30 вересня 2021, 12:49

На Львівщині понад 50% освітян отримали щеплення від Covid-19

школа на Львівщині

Станом на сьогодні у області повністю вакцинували 51% працівників закладів освіти.

Про це сьогодні, 30 вересня, під час сесії Львівської обласної ради повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Стпном на сьогодні у Львівській області всього вакцинували від коронавірусу 93 303 працівників закладів освіти, що становить 51% від загальної кількостіє.

Натомість лише одну дозу вакцини отримали 71,5% освітян.

За його словами, також повністю щеплені від коронавірусу 72% працівників медичних установ області, а однією дозою – понад 97%.

Крім цього, 60% працівників Львівської ОДА отримали щеплення двома дозами вакцини від Covid-19.

Нагадаємо, з 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки. Згідно із розпорядженням уряду, під час перебування у "жовтій" зоні усі навчальні заклади, де 80% вчителів не є вакцинованими, мають перейти на дистанційне навчання. Через це з 23 вересня майже 90% шкіл Львівщини перевели на дистанційне навчання.

Натомість всі школи у Львові продовжують працювати у звичному режимі й станом на 27 вересня близько 73% освітян Львова вакцинувалися від коронавірусу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.