Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеромедична евакуація

ФБ Львівського обласного центру екстреної медицини

П'ятниця, 1 жовтня 2021, 16:21

Аеромедики Львівщини отримали новий гелікоптер

аеромедична евакуація

Національна поліції передала на Львівщину гелікоптер для відновлення аеромедичної евакуації.

Про це повідомила пресслужба Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Сьогодні, 1 жовтня, об 11:00 год  у аеропорт "Ягеллон" прибув гелікоптер Національної поліції України для відновлення чергувань та здійснення аеромедичної евакуації пацієнтів.

Нагадаємо, у червні повідомлялося, що гелікоптер ДСНС, який виконував рейси аеромедичної евакуації, перебуває на сервісному обслуговуванні, а Нацполіція ще не надала свій гелікоптер.

А договір на обслуговування гелікоптера аеромедичної евакуації в "Ягеллоні" за 100 тисяч гривень в місяць уклали 5 травня терміном до 31 грудня.

Також Варіанти писали про особливості експериментального проєкту з аеромедичної евакуації на Львівщині у статті "Чудасія на віражах".

Додамо, дитяча клінічна лікарня об'єднавшись з Лікарнею швидкої допомоги планувала долучитися до аеромедичної евакуації. 

Зазначимо, до кінця 2023 року по всій території держави у рамках проекту "Єдиний аеромедичний простір" цілодобово чергуватимуть гелікоптери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.