Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. С.Бандери

Понеділок, 4 жовтня 2021, 17:00

Перехрестя Бандери – Федьковича у Львові відкрили для транспорту

вул. С.Бандери

У місті для проїзду приватного автомобільного транспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича – вул. Шептицьких. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 4 жовтня, для проїзду приватного автомобільного транспорту відкрили перехрестя вул. С. Бандери – вул. Федьковича – вул. Шептицьких.

Зараз тут проводять роботи з встановлення тролейбусної контактної мережі, а з 9 жовтня відновлять тролейбуси №32 і №22.

За інформацією ЛКП "Львівавтодор", наразі на вул. С. Бандери підрядник – ТзОВ "Онур", продовжує ремонтні роботи на кількох ділянках паралельно: тривають роботи з влаштування колектора на перехресті вул. С. Бандери – вул. Героїв УПА, а на перехресті з вул. Антоновича відбувається монтаж трамвайних плит. 

"Сьогодні ми відкрили проїзд на перехресті з вул. Федьковича, тож ним вже може користуватися приватний автомобільний транспорт, а з суботи тут поїде тролейбус. Наступна ділянка, яку плануємо відкрити, – це від вул. Коновальця до вул. Антоновича разом з перехрестям. Це буде приблизно 4-7 листопада, можливо трошки швидше. А ділянку від вул. Антоновича до вул. Федьковича плануємо завершити до середини грудня" – заявив директор ЛКП "Львівавтодор" Микола Власюк.

Нагадаємо, ремонт вул. Степана Бандери стартував наприкінці вересня 2020 року, а з 28 вересня 2020 року у Львові розпочали ремонт вул. С. Бандери, на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Довжина ділянки вулиці, яку ремонтують, – 1 км 50 м, її поетапно перекриватимуть її для руху транспорту. Виконує роботи ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість реконструкції – 209,5 млн грн. 

Ще у грудні 2018 року у Львові презентували проект реконструкції вул. Степана Бандери, яка здійснюється у рамках проекту "Вулиця для всіх", а у 2015 році Львів та Лейпціг підписали Меморандум про співпрацю, який передбачає перепланування цієї вулиці. 

У лютому 2019 року "Львівавтодор" замовив проект реконструкції вул. С.Бандери за 1,7 млн грн у інституту "Містопроект", а у травні 2020 року проектну документацію реконструкції вул. С. Бандери вартістю у 246 млн грн погодив для Львівської міськради голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.