Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Середа, 6 жовтня 2021, 13:35

З 14 жовтня школи Львова можуть перейти на дистанційне навчання

школа у Львові

Остаточне рішення щодо посилення карантинних заходів в місті прийме комісія з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй Фейсбук-сторінці.

З 14 жовтня у Львові можуть посилити карантинні заходи через ріст кількості захворювань на коронавірус.

"Міський штаб оперативно реагування рекомендує нам починаючи з 14 жовтня посилити карантинні заходи. А саме: обмежити масові заходи, перевести навчальні заклади на дистанційний режим та припинити планові операції у лікарнях, які приймають хворих на COVID-19" − повідомив Андрій Садовий.

Остаточне рішення щодо посилення карантинних заходів в місті прийме комісія з надзвичайних ситуацій на своєму засіданні в п'ятницю.

Нагадаємо, КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" розмістить додатково 100 ліжок для хворих на коронавірус за 4,9 млн грн.

Додамо, у місті можуть запровадити нові карантинні обмеження через збільшення кількості хворих на коронавірус, а на початку тижня міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові спостерігається серйозне зростання захворюваності на Covid-19, а місто входить у "червону" зону карантину.

З 23 вересня в усіх регіонах України запровадили "жовтий" рівень епіднебезпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.