Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Рух (Львів)

Фб Рух (Львів)

Середа, 13 жовтня 2021, 13:35

Матч Руху перенесли через позитивні ПЛР-тести у футболістів

Рух (Львів)

У ФК "Рух" зафіксували спалах коронавірусу, зокрема позитивні результати тестів отримали усі воротарі, які є в заявці "Руху" на матч УПЛ.

Про це повідомила пресслужба футбольного клубу "Рух".

Сьогодні, 13 жовтня, дирекція УПЛ погодила перенесення матчу "Рух" − "Інгулець".

Як йдеться у повідомленні, ФК "Рух" звернувся до дирекції УПЛ з проханням перенести матч 11-го туру Прем’єр-ліги проти "Інгульця". Причиною став спалах коронавірусу в команді, зокрема позитивні результати тестів отримали усі воротарі, які є в заявці "Руху".

Також з цієї ж причини перенесли матч молодіжного чемпіонату України між "Інгульцем" та "Рухом".

Зазначимо, поєдинок "Інгулець" − "Рух" повинен був відбутися 17 жовтня у Петрово. Нову дату матчу оголосять згодом.

Нагадаємо, львів'яни, які отримають дві дози вакцини від коронавірусу, зможуть отримати флаєри для відвідування матчів ФК "Рух".

Додамо, у серпні головний координатор компанії Onur Group Ukraine Емре Караахметоглу став новим віцепрезидентом львівського футбольного клубу "Рух".

Зазначимо, у липні футбольний клуб "Рух" підписав угоду з Ареною Львів та домовився про оплату оренди у розмірі 210 тисяч гривень за матч. Певний час тривав конфлікт між "Ареною Львів" та футбольною командою, власником якої є бізнесмен та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.