Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Новий Калинів

Середа, 13 жовтня 2021, 16:33

До Новокалинівської міськради балотуються семеро кандидатів

Новий Калинів

ЦВК затвердила кандидатів у депутати на проміжних виборах до Новокалинівської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів у депутати на проміжних місцевих виборах до Новокалинівської міської ради Самбірського району.

Вибори до міськради Нового Калиніва відбудуться у двох округах – у 1-му (виборчі дільниці у с.Бабина та с.Пиняни) і 5-му (виборчі дільниці у смт.Дубляни, с.Мала Озимина).

Загалом ЦВК зареєструвала 7 кандидатів, серед претендентів – заступник міського голови Нового Калиніва з економічких питань Олег Домчак.

Нагадаємо, 31 жовтня у Львівській області відбудуться позачергові та проміжні місцеві вибори. На проміжних виборах  депутатів Новокалинівської міської ради Самбірського району у 1 і 5 округах кількість виборців становить 3 505 осіб. Виборчий процес тут стартував 11 вересня.

У 2020 році до міськради Нового Калиніва обрали 22 депутатів від трьох політичних партій та ще 18 депутатів пройшли як самовисуванці.

Додамо, у 2016 році Варіанти відвідали Новокалинівську міську об'єднану громаду. Інформація – у статті "Цей прекрасний Новий Калинів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.