Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Понеділок, 18 жовтня 2021, 13:06

Десять осіб претендують на місце одного депутата Судововишнянської міськради

вибори

ЦВК затвердила кандидатів у депутати на проміжних виборах до Судововишнянської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів у депутати на проміжних місцевих виборах до Судововишнянської міської ради Яворівського району.

Вибори до міськради Судової Вишні відбудуться у 5-ому виборчому окрузі – обиратимуть одного депутата на виборчих дільницях (вул.Вишнева, 47, с. Довгомостиська, с.Княжий Міст, с.Новосільці).

Загалом ЦВК зареєструвала 10 осіб, серед претендентів – по одному кандидату від партії За майбутнє та Слуга народу, решта – самовисуванці.

Нагадаємо, 31 жовтня у Львівській області відбудуться позачергові та проміжні місцеві вибори. На проміжних виборах депутата Судовишнянської міськради у 5 окрузі візьмуть участь 1 480 виборців.

Виборчий процес тут стартував 11 вересня.

У 2020 році до міськради Судової Вишні обрали 22 депутатів від семи політичних партій та ще 11 депутатів пройшли як самовисуванці. 

Перемогу на виборах голови Судововишнянської ОТГ здобув підприємець Зеновій Фольтович, який йшов як самовисуванець. Загалом на посаду міського голови голови Судової Вишні претендували 7 осіб.

Додамо, у червні 2020 року, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.