Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Понеділок, 1 листопада 2021, 10:37

На Львівщині обрали двох нових голів ОТГ та одного депутата

виборча дільниця

Вибори відбулися у Комарно, Шегині та Розвадівській ОТГ.

Про це Варіантам повідомили у прес-службі Європейської Солідарності. Львівщина.

Вчора, 31 жовтня, відбулися позачергові місцеві вибори голови Комарнівської міської ради та Шегинівської сільської ради.

Перемогу у Комарно здобув місцевий підприємець Ігор Черевичник, який набрав 1700 голосів. Він обійшов на 460 голосів свою основну суперницю, чинну депутатку Львівської обласної ради від партії Європейська Солідарність Катерину Кеньо. Всього взяли участь у голосуванні 4401 виборець із 10 553.

Загалом ЦВК зареєструвала п'ятеро кандидатів на посаду голови Комарнівської міської ради. Виборчий процес тут стартував 11 вересня.

Новою головою Шегинівської ОТГ стала Оксана Павуцьо з Європейської Солідарності, яка до цього виконувала обов'язки голови сільради. Вона обійшла з великим відривом іншого кандидата – Станіслава Барчака.

Натомість на проміжних виборах до Розвадівської територіальної громади Стрийського району в 7-ому виборчому окрузі на виборчій дільниці у селі Крупське перемогу отримав представник Європейської Солідарності Андрій Оленич, який йшов як самовисуванець.

Вчього ЦВК зареєструвала семеро претендентів, а голосували могли 1044 виборці.

Нагадаємо, на 31 жовтня у Львівській області призначили позачергові та проміжні місцеві вибори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.