Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Четвер, 4 листопада 2021, 10:29

У Львівській міськраді відкриють тимчасовий пункт вакцинації від коронавірусу

коронавірус

Цими вихідними у приміщенні ЦНАПу Львівської міської ради працюватиме тимчасовий пункт вакцинації від коронавірусу.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Цими вихідними, 6 та 7 листопада, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг Львівської міської ради (пл. Ринок, 1, вхід праворуч) працюватиме тимчасовий пункт вакцинації від коронавірусу.

"Ми вкотре збільшуємо можливість для мешканців отримати щеплення, відкриваючи нові пункти вакцинації. Цієї суботи та неділі у будівлі Ратуші діятиме такий пункт, де можна зробити щеплення від коронавірусу. В тій епідемічній ситуації, яку маємо зараз, кожен мусить дбати про своє здоров'я і здоров'я своїх рідних. Тому закликаємо приходити і вакцинуватись" − повідомив в.о. директора департаменту гуманітарної політики Євген Бойко.

Пункт вакцинації працюватиме із 10.00 до 18.30 год (перерва із 14.00 до 15.00 год. на перезмінку). Там забезпечать всі необхідні умови для роботи медичних працівників.

Щоб вакцинуватись потрібно попередньо записатись у системі Helsi або приходити без запису та мати із собою паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, до кінця цього тижня в Україну має надійти майже три мільйони доз вакцини Moderna.

Зазначимо, з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюють усіх охочих старше 18 років. Для вакцинації від коронавірусу мешканці Львівщини найчастіше обирають вакцини Pfizer та Coronavac.

Додамо, з 30 жовтня у Львівській області запровадили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, а з 21 жовтня для проїзду у транспорті міжобласного сполучення потрібно мати сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу або свіжий тест на Covid-19.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.